Hver dag et nyt bæredygtigt tip #365bæredygtigetips

Jeg er igennem de sidste par år blevet opfordret til at dele mine bæredygtige livsstils tips, som min familie og venner oplever, når vi er sammen hos mig, dem, i sommerhuse, på ferie eller festival. Jeg kunne aldrig drømme om at smide skrald på gaden, ikke engang et lillebitte stykke tyggegummipapir. Tværtimod beder jeg gerne folk om at samle det op de har “tabt” 12 skridt fra skraldespanden. Når alt kommer til alt så starter denne bæredygtige livsstil jo hos os SELV og derfor er jeg gået ind på at hjælpe folk til at huske på hvordan de nemt, effektivt og uden løftet pegefinger kan hjælpe sig selv, miljøet, familien, og til sidst moder jord til en bedre fremtid. Jeg oploader dagligt i 2016 via Instagram og min egen facebook profil følg meget gerne med.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment