Man tænker da på sex som handikappet, gør man ikk?

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg laver en del velgørenhedsarbejde både som stylist, som storyteller, presse formidler via mit firma FairStyles men at jeg nu også har lavet charity reklamefilm i den gode sags tjeneste er nu lidt nyt. Jeg blev spurgt om jeg vil style en lidt kontroversiel film om handikappedes ret til at have et sexliv, eller i det mindste udleve deres sex fantasier… de fik mig allerede ved handikappede og sex. Jeg har selv arbejdet som handikap hjælper vikar og har ofte tænkt på- hvordan gør de? Har de ikke lyst? og når de har, hvordan slipper de så af med “kløen”? Det er eddermanme svært at gøre noget ved som lam eller et andet form for handikap. Derfor var jeg selvfølgelig straks med på at skaffe modeller, make-up, det vildeste undertøj, sex udstyr og så ellers af sted til en syn Sjællandsk gods for at optage. Vi var 2 dage om optagelsen med de mest kompetente mennesker og de cooleste modeller. Mega god energi og vi var alle “total game” for the good cause. Det var en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Jeppe Rønde som instruktør og Makker som filmfotograf… de er lige kommet hjem fra Cannes og hhv. vundet en bronze og en guld Cannes Lion. Kæmpe tillykke I 2 verdensklasse filmfolk, begge fra Bacon. Jeg er ydmyg og stolt af at være en del af filmen. Puds glassene og se med her, du vil både opleve hede drenge drømme, ladyboys og et bordel at letpåklædte skønheder:  Come4 filmen af Jeppe Ronde (som han hedder i udlandet).

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment