Bobler på D´Angleterre

Arndal spa er wellness centeret i kælderen af Hotel D´Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Det er her du kan møde kendte der svømmer i poolen og træner deres kroppe.

Min veninde havde luret at jeg var tæt på kolaps af stress og inviterede mig på spa dag. Hun hentede mig hjemme, vi havde pakket minimalt for som du kan se har de alt hvad man skal bruge i omklædningsrummet. Vi sladrer og hygger imens vi bader og klæder om til de tykke kåber og tøffer ud i tilhørende spa sutsko til boblebadet, der snakker vi videre og varmer os op til en enkel tur i dampbad med ecalyptysduft, inden vi bliver hentet af 2 massører, der skal forkæle os i en time. Jeg er helt på toppen over dagens program, der står på absolut ingenting. ! Efter massagen tager i endnu en bobletur, så svøm, så damp, så boble, så sauna osv. Dog kommer jeg i tanke om at parkeringen udløber, Ups!! Hen af eftermiddagen melder sulten sig og vi kan lige nå en Croque Madame på Victor, som i 80érne..og ja….oplevelsen er den samme som dengang, de samme tjenere, de samme gæster (nu med gråtsprængt hår) og det samme interieør.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment