Macarons i børnehøjde

Min skønne datter, Carla brugte det meste af efterårsferie sidste år på at bage franske makroner, eller macarons som de hedder. Hun havde aldrig smagt dem i virkeligheden med var blevet så fortryllet af at læse kageopskrifter og se dem i alle regnbuensfarver på nettet. Jeg husker ikke om hun fik en smagsprøve dengang jeg var pressechef hos Stories by Rikkemai og vi var det første modehus, der lavede et samarbejde med La Glace konditori, hvor Rikkemai lavede macarons der passede i smag og farve til kollektionen. Nu kan man få de skønne franske makroner på enkle cafeer og ellers må man jo bage dem selv. Carla gik på med krum hals og det var et project der løb over flere dage…men hold nu kæft de smagte godt, faktisk himmelsk og meget bedre end de originale jeg har smagt. Hun lavede rigeligt til at lave små gaveposer, som vi brugte resten af ferien på at aflevere hos bedste veninder.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment