Sommer søndagslæsning

Det har været en fantastisk sommer, hvor jeg har haft mine unger i 3 sammenhængende uger. Der blev lige pludselig alvorlig stille da de skulle på ferie med deres far…. snøft. Jeg har altid drømt om at komme til Torup ved Hundested i den økoby hvor alle lever så bæredygtige som muligt og heldet ville at de netop startede festivalen “Himmelstorm” som jeg blev børnefri. Mine børn ville nu have elsket denne festival…mine 3 piger var med på Kenneth Bager og Claus Meyers første Apple Flower festival på Lilleø i Pinsen og de 2 store var 10 dage på Roskilde, men mon ikke de kunne have klaret endnu en weekend musikfest ?

Da jeg endelig landede i mit sommerhus og der ikke var børn/folk omkring mig for første gang i en måned, blev der plads til at læse, Jeg købte et par bøger på festivalen til 10 kr. stk, brugte naturligvis og har endelig fået erstattet min tarot bog, som jeg havde foræret væk….. nu skal der læses og laves skyggearbejde;-)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment