Minicykelen der passer til alle størrelser og aldre.

Tryk for at se fotos i original størrelse.…Jeg har fire teenagere, som alle skulle have en ny cykel. Vi har snakket om det og holdt øje med den blå avis, idet den ældste på 18 år helst vil have en short eller long John. De er dyre selvom de er mega skramlede og rustne. Det lykkedes ham at finde en short John igennem nogle gamle skolevenner. Pigerne har alle en Raleigh hos deres far, men den er alt for tung og uhandy til det liv vi lever på Vesterbro. Da jeg sammen med pigerne så de her mega smarte Finske cykler i et tøjbutiksvindue på Østerbro, var vi alle solgt på stedet. Jeg tog straks hjem og googlede Jopo og fandt via deres facebook side frem til forhandlere. Først testede vi alle cyklerne og jeg fattede bare ikke at de var SÅ gode at cykle på. Super handy, uden lir og gear. Vi købte dem i Baisikeli Cykler og tog straks en tur gennem byen, hvor vi først så en kæmpe brand i Tivoli, videre til åbningen ad det franske skønheds imperium, som er åbnet i Illum, hvorpå vi tog hjem og fandt vores lokale spingvand fjollet op med sulfo bobler. Mine piger cykler nu til Vesterport station og kan nemt løfte dem ned af trapperne og ind i s-toget og så cykle videre til skole i Hellerup. Nu har vi en hver i forskellig farve og pigerne låner min og storesøsters til deres venner, når de har besøg og København bliver indtaget, fra Zoo til Kgs. Nytorv. Jeg pønser nu på at få et par til mit studie på Bryggen, så vi kan fikse ærinder i byen og tage på location research i området og nemt smide dem ind i bilen og have dem med på optagelser, hvor vi arbejder på store opråder. Det næste der skal ske er at vi skal have den pimpet med kurv, lys og gøjl. Just wait and see.

Den dag min ældste flyttede hjemmefra, cyklede pigerne og jeg ned og hjalp ham med at komme på plads og gik derefter over på skaterbanen og hang lidt ud. Marcus og hans venner var også ret vilde med Jopo cyklen, selv hans 2 meter høje ven…synes at den var for fed, check det sjove syn ud her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment