Detox weekend i Sønderjylland #1

Jeg har været på detox weekend med min veninde Michelle i Sønderjylland. Først synes jeg at det var latterlig langt at køre, men egentlig elsker jeg at cruise og få talt de især store, lidt tunge emner man som veninder sjældent kommer i dybden med, når der er så kort tid og ungerne flagrer om benene om een. Så jeg blev hentet på adressen fredag eftermiddag og vi var tanket op med Joe & Juice som ligger i min ejendom. Det er ikke økologisk, til min store fortrydelse, men dog sundt og nærende. Vi havde det nye udgave af Skøn, da jeg sjældent får læst mine egne modeartikler ( mon det lykkedes i denne weekend) og ellers en masse blade, bøger, træningstøj og vanvittigt højt humør. Afsted det gik mod Sdr. Houstrup. Vi havde pitstop på Fyn, hvor jeg ikke kunne undgå at se og høre en meget tatoveret pige, som talte i mobil. Hun nærmest råbte at hun sku da ikke vidste hvor hun var og om hvornår hun ville være i Jylland, hvordan fanden hun skulle vide det….men efter en kort pause mente hun dog at hun måtte være i Jylland, da hun vist nok var kørt over noget vand med en stor bro…..Ja, ja, gu fanden er jeg  Jylland, råbte hun. Men understregede at det sgu er svært at vide for en Amagerpige. Tillykke, tænkte jeg…når hun møder Lillebæltsbroen er hun nok bange for at være på vej til Tyskland eller måske England.  Nå, vi susede videre og var lykkelige for at være meget langt fra Amager lorteøen, som det hedder blandt københavnere. Vi ankom hen af eftermiddagen i det smukkeste solskin til Christie´s Sdr. Hostrup Kro, hvor vi havde planer om afslapning, vanvittig god Detox mad og slankende og udrensende Bioslimming behandlinger. Har du fået smag for en weekend i afslappende rolige omgivelser og gerne vil gå all-in på at få renset lidt ud i din krop, så har du muligheden for at gå til den i gruppe af mennesker med ophavskvinden tiDetox begrebet i Danmark, Pernille Damore. Forsættelse følger:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment