Large shoes, still pretty!

Igår morgen var jeg i Go´Morgen Danmark for at fortælle lidt om udbudet af sko til kvinder som bruger over str. 41 og mænd over 46. I den forbindelse har jeg fået rigtig mange henvendelser fra folk som gerne vil vide mere og se varen tættere på. Vi starter med de høje, knaldsmarte, som jo går op i str. 46 så også crossdressere, transseksuelle og transvistitter kan have stor glæde af.

Jeg lover dig at jeg senere vil vise sandaler og ballerinaer…stay tuned! Jeg lånte sko fra Miezko, Perfect Sko, Giant shoes, Miamia.com, smallarge.com, og Billi Bi. Vil du høre og se Go morgen Danmark indslaget, se med her:

4 Comments »

 1. Stella Dea

  2. marts 2012 — 13:36

  Skønt at du er på banen/bloggen igen. Jeg nyder altid dine indlæg. Tak for dem.

 2. HTC Desire reparation

  12. marts 2012 — 14:29

  Der er mange søde sko i det udvalg 🙂

  Hilsen

  Henrik
  http://htcreparation.dk/

 3. Laura Gambino

  22. marts 2012 — 22:22

  Sidder og planlægger en event for en kunde og hun blev begejstret over at det er muligt at finde skønne sko i store størrelser…

 4. Iben Hornecker

  13. april 2012 — 13:57

  Hmm, hvorfor tager den ikke min tekst

Leave a comment