15 # Verdens gladeste børnehjems unger.

Da jeg var på besøg i flygtningelejren Jorpati og se hvordan de bor og være med til Lakha Lamas velsigenlse af nogle af de 300 beboere, mødte jeg også nogle helt fantastiske tillidsfulde, glade og fjollede børn, som ikke har nogle forældre og bor på børnehjemmet, der er finanseret af Tibet Charity. Det første der slog mig var at pigerne kom meget tæt på og ville vide en masse om Danmark og min familie og mine børn, de talte bedre engelsk end jeg selv efter endt skolegang, jeg var dybt imponeret. Jeg spørger dem hvad de synes er det bedste de kan komme i tanke om og de skriger i munden på hinanden ” Justin Bieber…!” imens de smiler over hele femøren og sukker dybt. I foråret var jeg til Justin Bieber koncert med min 12 årige datter i Milano og havde selvfølgelig filmet på min iphone. Pigerne kunne næsten ikke trække vejret ved synet og da de så billeder af mine piger, fik de hurtigt lavet en plan over hvem der skulle være penneven med hvem og de gik straks ind for at skrive breve på engelsk. Imens var Adam (en dansker som studerer buddhisme hernede i Kathmandu) stødt til. Ungerne hang ham om halsen, ved gensynet af ham. Han har tidligere undervist på skolen. Meget hurtigt havde pigerne tegnet og skrevet og sågar samlet fine smykker, blyanter og andre dimsedutter, som jeg skulle tage med hjem til mine piger. Jeg var rørt til tårer. Her skal du møde; Dikey, Pema, Yeshi og Tsering og et par af deres venner.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment