Restyling af AURAs plateau støvletter

Aura har et nummer som er all about shoes…altså i videoen….som du kan se her: Og tyskerne var vilde med nummeret, skoene og især AURA …så som alle andre kvinder kunne vi ikke få sko nok. Det gik ret hurtigt hen og blev det pressen snakkede om: Hvilke sko har AURA på ?  Her har jeg leget lidt med et par brugte Acne støvletter for at give dem lidt mere liv. Jeg købte forskellege læderlapper i skindkælderen og skar dem i rumpefacon (du kan også klippe) derpå limede jeg både sko og lap med skindlim og satte dem på ved at starte fra snude og arbejde mig bagud. Mega nemt og hyggeligt at sidde med en mørk efterårsaften. Jeg skal nok vende tilbage med hvordan man ellers kan fixe sine udtrådte sutter. Alle materialer er fra Skindhuset.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment