Charli og Adam i Go Aften Danmark

Urban Jungle var en trend der blev dikteret som én af de 4 til CIFF trendshow i Bella Centeret. Da vi skulle på udkig efter modeller til showet og netop denne indgang, var det svært at finde etniske modeller nok, så jeg tog opfordringen op og street castede, dem jeg nu kom forbi min vej, ude for at hente regi. Adam Winter stod og så fantastisk ud midt på Strøget som vandsælger og så var den karriere vist også slut…. for Adam blev hyret på stedet og sendt direkte til koreografen for en lille catwalk test, inden han skulle videre på Roskilde Festivalen.  Under hans gangprøver på podiet, kom han engang en dag for tidligt og som den mega søde velopdragne dreng han er, spurgte ham om han kunne hjælpe i krea værkstedet. Så han blev sat til at lime rhinstene på dykkerudstyr til vores Technicolor Summer trend. Vi har alle nydt alle stunderne backstage som frontstage med Adam. Se også Adam og mig i Go Aften Danmark her :

1 kommentar »

 1. iphone reparation

  29. august 2011 — 16:44

  Super gode og glade billeder 🙂

  Hilsen

  Gustav
  http://www.mobilreparationer.dk/

Leave a comment