Heliotrope Yoga Hollidays

Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, var at rive en uge ud af kalenderen og tage på yoga retreat. Jeg skulle have min børnefri uge til at passe med flyafgang og søgte en del på nettet og kom så frem til Heliotrope Yoga Hollidays, som er et tyrkist/engelsk ægtepar der er bosat i Tyrkiet. De tilbyder forskellige typer yoga med gæsterlærer fra hele verden, og de afholder det på forskellige resorts, jeg var fuldstændig bjergtaget af Angel Gardens som nærmest er Noah Ark midt i bjergene ikke langt fra havet. Det er nu 3 år siden jeg var der første gang og har siden været dernede på job for at fotografere yoga positions og backstage af deres mange tilbud. Her billeder fra Angel Gardens, dens ejere (far og søn) yogasalen, som er overdækket udendørs, en hyggelig bålaften osv. ENJOY

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment