Byens bedste burger

Her til aften efter et par dage i sommerhus, uden at have købt ind eller lyst til at lave mad for den sags skyld…gik vi ned på Vesterbros Torv for at få sat tænderne i den meget omtalte hjemmelavet burger på Café Obelix. Den er i grovbolle, godt med grønt, gedigen hakkebøf og alt der der hører til i en burger. Dertil kartofler med chilimayo…uhmmm!! Den smager sindsyg godt samtidtig med at man føler sig sund, da det er gode råvarer lag-på-lag…Som min søn “super burger kenderen” sagde….”Nu er jeg så mæt, at jeg bare burde gå op i seng, den burger sad lige i skabet”

Café Obelix har skønne kager, brunch, happy hour og de vildeste åbningstider og sol hele dagen. Check det ud her:

5 Comments »

 1. Ursula

  26. april 2011 — 07:46

  Den ser godt nok også yummo ud….var der så slet ikke plads til den der muffin på billedet? 😉

 2. Charline Skovgaard

  26. april 2011 — 08:22

  Puha..nej….jeg må komme tilbage efter den muffin en anden dag 😉

 3. Christa

  27. april 2011 — 18:27

  Hvornår skal vi have sådan en??
  måske en dag før kanal rundfart???
  mums det ser lækkert ud….

 4. Charline Skovgaard

  28. april 2011 — 21:40

  Jeg synes bestemt at du skal komme til V…så guider jeg en lille tur, mens englene suser og bruser og så en omgang kanal-rundfart…helt sikkert !

 5. Christa

  1. maj 2011 — 11:34

  Det er bare en aftale, nu kommer jeg ikke næste gang – er i det store USA men så er jeg klar til lidt kultur :o))))

Leave a comment