Påske pynt i privaten

Klik på billederne og de forstørrer sig…..

Du skal bruge: Grene fra haven eller blomsterbutikken. Pap el. flamingo æg, ståltråd, perler, karamel staniol pair gerne genbrug, maling, glimmer, lim, og bånd eller garn.

Mal sammen med dine unger æg, brug evt. lim og rul dem i glimmer, så snart de er tørre kan du stikke et stykke ståltråd igennem og montere en perle i begge ender, afslut med et bånd.  Jeg har bugt hvad jeg lige havde derhjemme (alt mit sjove gejl står på værkstedet) så gå igang selv om du ikke synes at du har det rigtige….det behøver ikke at være så perfekt. En smuk vase med forårsgrene der springer ud…..kan i virkeligheden gøre det…! God fornøjelse!

6 Comments »

 1. sabine brandt

  5. april 2010 — 07:00

  · { har lige dundet din fine blog gennem Laura … så fin og spændende, jeg linker til dig … og kigger snart forbi igen, happy easter } ·

 2. Charline Skovgaard

  6. april 2010 — 00:09

  Hej Sabine
  Nu må jeg på hovedet i seng, har været så bagud, da mit net har været nede i 5 dage…gisp!
  Men glæder mig til at ligge forbi din blog:-)
  Knuser Charli

 3. Marina (Badut)

  9. april 2010 — 08:16

  Meget kønt. Hjemmelavet påskepynt er langt det hyggeligste. Og de små fugle. Å jeg elsker dem også, men jeg pynter med dem hele vinteren så der skal noget andet til når det bliver påske. I mange år var jeg storforbruger af de bittesmå med barkhaler men de er detsværre uopdrivelige nu.

  Jeg er iøvrigt ret vild med din fine blog, her kommer jeg ofte igen fremover.

 4. Charline Skovgaard

  9. april 2010 — 08:26

  Tak tak..og hej Marina…….
  Jeg sidder og forføger at lave et indlæg om dig og linke til dig, men wordpress vil ikke godkende dit skattekiste billede, hmmmm. Har du komprimeret det ?
  Eller kunne du tænke dig at maile mig det foto ?
  Charli@charlisblog.com………er vild med din have og alt dit gøjl…kommer til at surfe rundt i din cyper have, uhmmm.
  Knuser Charli

 5. Marina

  12. april 2010 — 21:45

  Kære Charline. Å tak, hvor blev jeg glad for den kommentar for du har jo selv en super dejlig blog som jeg glæder mig til at følge fremover.

  Mærkeligt at jeg slet ikke kan se andre kommentarer på din blog end dem du selv har lagt her, tror du ikke at du skal godkende dem eller noget….

  Angående billedet så komprimere jeg alle mine billeder (og mærker dem). Sidste år fik jeg hugget ret mange billeder og det gider jeg ikke. Derimod siger jeg næsten altid ja hvis folk spørger om de må bruge et billed. Alligevel ved jeg ikke om det er derfor at wordpress ikke vil godtage billedet. Jeg låner tit selv billeder til min anden blog Faldera (efter tilladelse) og jeg har aldrig haft problemer.

  Jeg sender dig en mail i morgen for lige nu har jeg en lille pige der skal genputtes.

  Masser af forårskram

  Marina

 6. Marina

  12. april 2010 — 21:46

  Hov, den kommentar kan jeg godt se.

Leave a comment