Vesterbros gæsteblogger…..

Jeg deler studie med 4 super seje sild på Bryggen……den ene Laura, har jeg lært at kende da vi stylede Bo Concept´s store årlige katalog sammen. I den forbindelse var vi på de fedeste locations rundt i landet og i Hamborg…..det er nu nogle år siden…dengang Laura og jeg nærmest ikke viste hvad “bloggere” var for nogen. Jeg har stylet Laura på de fotos hun har på sin blog og synes at hun er så stanglækker…og hun har så stylet min kontorplads. På ” The Sweet spot” fortæller jeg om mit elskede Vesterbro og hermed får du et foto af en tilbagevendende situation med fodring at sindsyg sultne fugle ved planatariet forenden af søerne ved Gl. Kongevej.

Laura har inviteret en masse forskellige til at gæsteblogge på en “sweet” måde hver fredag…idag er det mig:-)…..se mere her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment