Holm & Bertung i forårshumør

I min daglige gang på pressebureauer, får jeg mange indtryk af forskellelig art. Mest er det tøj og accessories til næste sæson jeg skal låne til fotooptagelser. Holm & Bertung er et bureau der blev stiftet tilbage på Sortedam Dosseringen af Lene Bertung og Michael Holm. Dengang sad de på meget få kvardatmetre med Benedikte Utzon i baglokalet, som kreerede smukke klæder. De har alle vokset sig ud af de beskede lokaler og nu har Lene Bertung, som er ene ejer overtaget de smukkeste lokaler på Gammel Torv 14, “Den holmske Gård” fra 1797 tallet. Det gav en del udfordringer at svinge et utal at tøjstativer og belysning op i fredede lokaler hvor man ikke må bore i vægge og lofter. Stemningen i de smukke saloner helt fantastisk og udsigten endnu bedre. Så nu er det bare en endnu større nydelse at møde til en kaffe og lidt klude udveksling.  Vi er i samarbejde igang med noget event, hvor jeg har fået den smukke Riddersal med ternede gulve til at style alle sættene i….jubiiiii. Så glæder man sig jo til at gå på arbejde.

Se Holm & Bertungs hjemmeside her :

1 kommentar »

  1. Ursula

    14. april 2011 — 10:17

    Sikken en masse lækkerier…..blir spændende at se resultatet!

Leave a comment