Hjemmebag i flere etager med pynt, off cause !

Min datter Carla ville gerne bage til klassen og havde en meget fasttømret idé og hvordan de kager skulle se ud. Hun bage en sandkage med vanilje og en chokoladekage i bradepander. Derefter udstak hun den i mindre stykker i nogle blomsterforme jeg havde købt i Rom, se hvor her. Så byggede hun de 2 størrelser kager over på hinanden med lidt glasur klister og så skulle de bare pyntes…og med et et lille stykke kulørt stemplet papir. Voila…klar til afgang ! Og sådan kan man få en grålig søndag til at blive meget sjovere.

2 Comments »

  1. Stella Dea

    8. april 2011 — 08:11

    Hold da så lige op for en kreativitet.Den bager er da fuld af lækre ideér og gå på mod. Hun kan vist snart få sit eget tv program.

  2. Charline Skovgaard

    8. april 2011 — 08:19

    Uh ha ja, de bliver så kreative, hvis de får frie tøjler…og rengøringen snakker vi ikke om 😉

Leave a comment