Min ultimative ynglingsbutik; Muji

Jeg er fuldstændig til stilrene storage systemer og det er noget det japanske firma Muji har specialiceret sig i. Alt hvad de har er uden logo, label og andet støj…åhhh i love it. Jeg har ALT hvad jeg har brug for i Muji og var i London over 10 gange i 2009 foruden alle mine andre ture derover…og der skal jeg love dig for at jeg fik shoppet i bund. Så nu er er Muji gøjl på badeværelset, i køkkenet, i kontorsystemet, på ungernes værelser osv. Min sidste tur til London bød ikke på den store tid til shopping (nu mangler jeg så virkelig heller ikke noget…og dog) som du kan se, var der kommet et par nyheder…og vupti lå de i min kurv. En vitaminpilleæske, uundværlig. Tusser til ungerne, rejse duftlys, digitalur til badeværelset, så ungerne når i skole, en pincet…ja den anden er forsvundet og en silikone bogstavs støbeform…uhhh. glæder mig til at støbe chokolade bogstaver til den næste fødselsdag kage. Will show you another time 😉

Der findes 13 Muji i England. Skal du slæbe store ting hjem som møbler vil jeg forslå dig en tur til Malmø da Åhléns kæden har en del af kædes uundværligheder. Se mere her og snup en tur i webshoppen

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment