Shellak på neglene

Hos Beauty Avenue kan man få en helt vidunderlig citrus spa manicure, det prøvede jeg idag. Stefan er under uddannelse og ville gerne træne på mine negle og det skal han ikke bede om to gange. Fluks sad jeg klar og 45 minutters velvære kunne begynde. Først fik hænderne og underarmene en peeling, dernæst en maske hvor hænderne blev pakket ind i plastic og derefter vasket af i et varmt håndklæde, åhhh det var lækkert. Efter af neglebåndende er blødgjort i citrusbad bliver neglene renset og affedtet og de mange lag af Shellac kan begynde. Resultatet bliver lækre velplejede negle med en meget poleret overflade som holder til de vokser ud…..men er i pæn stand i 3-5 ugers tid. Se mere på Beauty Avenues site:

1 kommentar »

  1. Ursula

    17. marts 2011 — 09:48

    Øøøøh, jeg vil også trænes på!

Leave a comment