Teatermejeriets “Sahara” # 1

Teater Mejeriet afholder i år 9 forstillinger “Sahara” som handler om Sheiken Ein Salahs regime. Der udspiller sig hævn, kærlighed og magtbegær, som krydres med piger i slør, støvede kameler og tarotkort, der måske fortæller sandheden.  De 170 medvirkende  børn ml. 9-18 år har øvet sig hele vinterhalvåret og hjælper selv til med make-uppen.

Her ser du røverne og haremet, mest backstage, hvor de hygger sig med kortspil, Nintendo, hop-over-bold, sladrehistorier og computerspil. Jeg kommer til at vise dig flere billeder fra dette enestående teater stykke.

Idag hørte jeg fra fra 2 børn, som var til premieren på “Skatteøen” at “Sahara” var den bedste forstilling….Way to go !!!!

Check også Teater Mejeriets hjemmeside:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment