Dadler

Jeg er lige kommet hjem fra Mallorca med kameraet fyldt at sanseindtryk…nogle dage var jeg så overfuld af farver, oplevelser, samtaler og smukke smukke ting for mine øjne at jeg dårlig kunne sove.

2 Comments »

 1. sabine brandt

  11. marts 2011 — 14:08

  · { superfint billede I like …. hvor fandt I de der stjerneklinker … hvis man nu skulle komme forbi Mallorca engang … kh og skøn weekend } ·

 2. Charline Skovgaard

  12. marts 2011 — 19:28

  Kære Sabine
  Stjerne klinkerne købte jeg nogle af (tunge som et ondt år) og slæbte hjem. Har tænkt mig at bruge dem som varmeplader til gryder og lign…samt urtepotter i vindueskarmen, så fugten ikke trækker ned i malingen 😉 De kostede ca 7-10 Euro…men det helt fede er at du kan få de søde antivitetshandler til at levere dem i Danmark (han kommer nogle gange om året). Snak med Mateo om det og læs mere her: http://www.galeriabarcelo.es

Leave a comment