Lørdagsmarked i Santanyi på Mallorca

Igår ankom vi 4 piger til Mallorca. Da vi landede i Palma lejede vi en bil og kørte mod vores veninde Birgitte, som på små 4 år har bygget det smukkeste hus i Santanyi (det viser jeg dig én af dagene). Vi er her for at slappe af, skyde modeoptagelser, finde inspiration og dele historier og gode oplevelser med hinanden. Idag tog vi til den nærmeste by, hvor der var marked…. et helt autentisk mylder af lokale og handlende. Vi shoppede og spiste frokost og snakkede om alt det livet rigtig handler om 😉

2 Comments »

 1. Ursula

  26. februar 2011 — 20:43

  Ser sgu lækkert ud, Charli!
  Lur mig om ikke du har købt et af de der læderarmbånd :-))

 2. Charline Skovgaard

  4. marts 2011 — 18:40

  Tænk engang…det fik jeg ikke gjort, Ursula…og det ligner mig langt fra…..kom fra det fordi jeg har så sulten og forhippet på et fedt sted at spise frikost. Sjit, så må jeg derned igen:-)

Leave a comment