Lyt til din krop og Pernille Damore

Da jeg altid er på farten og nødig vil gå glip af livet i sin bedste form, kommer jeg nemt til at overhøre min krops signaler. Den siger meget ofte højt og tydeligt…”jeg er tørstig, giv mig vand, jeg er træt, lad mig sove, jeg har ondt i ledene, fodr mig med grønsager….” Ja, sådan snakker den faktisk til mig…men jeg er jo lige igang med at skøjte med min 4 unger eller på den sjoveste bytur med vennerne…..Dog er der nu igen kommet så meget ubalance…at den taler med STORE bogstaver…og jeg har lovet mig selv at lytte efter, da det jo er MIT tempel, som jeg skal være sammen med resten af mine dage og det er jeg lykkelig for. Alt hvad jeg er lykkelig for passe jeg på og værner om og nu er det MIG og min KROP og SJÆL der skal opgraderes.

Det er selvsagt ikke det nemmeste i en fart, derfor er jeg lykkelig for at Pernille Damore med sin bog har givet mig den inspiration der skal til for mig. Jeg læser et kapitel hver uge (godt for mig, da jeg er visuel og husker bedre med øjene end ørene) og så logger jeg på Pernilles undervisning via nettet med hørebøffer på hver søndag kl. 20-22….så fatter jeg eller min krop det ikke på den ene måde får jeg mulighed for at stille spørgsmål via nettet på den anden måde.  Kapitlerne kommer præcis i den dosis vi alle kan magte at tage stilling til også med 4 unger, for lidt søvn, for meget arb. og bla bla;-)

Læs mere om dig selv og din krop via Pernille her.

2 Comments »

  1. Ursula

    16. februar 2011 — 13:39

    Thumbs up, Charli 😉

  2. Charline Skovgaard

    4. marts 2011 — 18:41

    Puha, det er også hårdt arbejde ! Men godt for krop og sjæl… <3 Tak for opmuntningen <3

Leave a comment