Parkeringsbøder

Jeg var igår den heldige modtager af hele 2 p-bøder på samme dag…damn, for de penge kunne jeg være kommet til Berlin. Og det skete fordi jeg var glemsom med nummer 1 og fræk som nummer 2…hvor jeg tog min vens parkering, da jeg skulle spise på hans restaurent, The Food…men hvad jeg ikke vidste var at q-park også opererede i hans private område.

Da jeg fik den 1. bøde, troede jeg at det var en ny smart flyer, som reklame for et arrangement…..der sad bag min vinduesvisker…men nej….åbenbarts Europarks nye tiltag.OMG!!

2 Comments »

 1. Ursula

  13. februar 2011 — 08:49

  Føj for pokker! Der findes nok ikke noget mere ærgerligt en p-bøder….!

 2. Charline Skovgaard

  16. februar 2011 — 13:09

  nej…og så 2 på en dag….mega nederen 🙂
  Men ok, jeg kan også komme i tanke om værre ting….! Så pyt! De er betalt nu OMG!

Leave a comment