Julepyntet i syd Indien

Sidste år rejste jeg med rygsæk i syd Indien, fra Kochi til Trivandrum. Missionen var at slukke for den øverste etage og go with the flow. Jeg havde en plan som gik ud på at opleve og være tilstede og gøre alt det jeg ikke når hjemme i hverdagen. Jeg havde et håb om at bare tage i lufthavnen og hoppe på et fly mod øst og se hvad der ville ske. Indtil det gik op for mig at det kræver meget forskellige vaccinationer afhængig af hvor man vælger og de fleste lande kræver visum. Så jeg endte med at planlægge en rejse med rygsæk og bo privat eller så hjemligt som muligt, i samarbejde med Grace Tours. Klik på fotos ovenfor og se dem i original størrelse med billedetekst.

2 Comments »

  1. Sally Kamille

    17. marts 2011 — 22:41

    Årh, jeg vil tilbage til Indien! 🙂

  2. Charline Skovgaard

    18. marts 2011 — 09:53

    yes…me too! Har lige hentet rejseprogram på min næste tur til Nepal og NordIndien…jubuiiiiii!!!

Leave a comment