Nørrebros gøjlerperle, Mayol! Et besøg værd

På Blågårdsgade ligger den skønneste butik Mayol. Oprindelig en tobakshandel af samme navn, derfor den helt enestående dør og trappesten af et gedigent håndværk. man desværre ser for sjældent i disse dage. Kommer du i bil og har ikke været på de kanter i et godt stykke tid, får du med sikkerhed en mindre nedsmeltning, for Klaus Bondam har sørget for at Mayol er en gåde/gade at finde og dermed parkere. Men er du heldig med en plads ved søerne er det en oplevelse at gå det korte stykke af Nørrebrogade. Jeg fik syn for camouflage overskudslager, et heftigt skænderi af brolægger og forbi passerende, som umuligt kunne komme over gaden med cykel, hunde der parrede sig i snestorm og i den dur….

Lige meget for ufremkommelig Blågårdgade er blevet er det hele besværet værd, når du træder ind i Mayol og får styr på gaver til værtinden, søster, mor, småpigerne, mandelgave og div. kalendergaver. På vej videre får du sikkert trang til en latte på Harbo-bar, på den anden side. Rigtig god fornøjelse. Klik for at se fotos i fuld størrelse;-)

1 kommentar »

  1. Linn

    29. november 2010 — 22:46

    Hvor fedt! Der skal jeg vist lige kigge ind en dag!

Leave a comment