Bob Dylans malerier på Statens

Jeg havde lige sat min søn af på Nørreport St. han skulle på sit eftermiddagsjob. Jeg havde et par timer til mig selv og kom i tanke om at Mads Nørgaard havde sagt-“få nu set Dylan malerier”. Perfekt. Jeg parkerede bilen ved Institut for geografi og geologi/ Kbh.Universitet, om kom i tanke om dengang Rützou afholdte fashioshow i deres hall, husker det som et bjergtagende rum og ville lige kigge indenfor. Der er bare noget helt magnetisk over den sølvkugle som svinger uafbrudt, det er vist noget magnetisk, der for den til det. Er du i nærheden, synes jeg klart at du lige skal tage et kig ind i forhallen:) På Statens museum for kunst fik jeg ikke bare en smag af Bob Dylans malerier ( som er meget som han ser det) Picasso og Christian Lemmerz kom med i købet, for ikke at tale om min ynglingskunstner Cathrine Raben Davidsen, dog kun i bogform. Jeg fik til og med købt en lille bog om hvor højt man kan elske hinanden, til min veninde, som kan poppe hvert øjeblik . (Hvilket hun gjorde i weekenden, og så havde jeg bogen/gaven klar, jubiiii).

Tip: Superfedt at høre Dylans lyric på ipodén imens du ser hans malerier.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment