Pernilles business pudder boudoir

Jeg kender en powerpige ved navn Pernille Rahbek. Hun tæskede sig igennem modeblade som ung hjemme i sønderjylland, og ville bare være noget inden for medie og mode, det må man så sige at hun har fået arrangeret sig med. Der er en grund til at Perniller stråler når hun går på arbejde, for hun omgiver sig kun med pudderfarvet lækkerhed. Hun har et utal af brands hun låner ud af til pressen og videreformidler deres budskaber til skrivende medier og i særdeleshed modemagasiner. Klik på fotos for original str. og tekst:  Magnet showroom:

2 Comments »

 1. Christine

  4. november 2010 — 13:31

  …smuk reportage!!!! Jamen det kontor/showroom det er så mums!!!!
  Det er en dame med stil, selvsikkerhed og en helveds god smag!

 2. Charline Skovgaard

  4. november 2010 — 13:42

  Lige præcis ! Æstetikken lever i bedste velgående. <3

Leave a comment