Tyrkisk bad

Hvis du nogensinde får chancen får et tyrkisk bad, skal du ikke tvivle. At være i en Hamam er fantastisk, nærmest magisk..at ligge på varme marmorsten med lyden af dryp fra kuplen. Den mindste lyd af dryp, vand der plasker, de andre der tøffer rundt i plastic eller træsko, vasker hår..runger i Hamamen og du er hensat til et andet sted. Et tyrkisk bad består af at huden skrubbes med en hamphandske, dernæst blivet du gennemrullet af et viskestykke skummet op med sæbe, så du er totalt indhyllet i sæbebobler, som er så bløde på huden.  Tilsidst bliver du masseret godt igennem af olie og du føler dig så ren som aldrig før og helt salig.

Jeg har været på yoga retreat med Heliotrope Yoga hollidays, læs om dem her ! Vi boede på Angels Gardens i Olympus som er det eneste i omegen med en hamam.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment