Når kærlighed gør nas…

Jeg kender Malene langt tilbage, vi har lavet show og events sammen, hvor hun har været model og jeg har også engang slæbt hende incl. hendes søn, som dengang var 4-5 år ned i Faxe kalkbrud i 30 graders varme for at tage vinter billeder af flyverdragter til magasinet Vi Forældre. Her er jeg til Malenes bog udgivelse på Sct. Petri, hvor hun stolt viser sin nye bog frem “Når kærlighed gør nas”  Malene var igennem en kærlighedssmerte imens hun selv var gravid med sit barn nr. 2 og fandt hurtigt ud af at rigtig mange mennesker har lidt så forfærdeligt i forbindelse med et kærlighedsforhold. Hun har derfor berettet sande historier fra 27 menneskers virkelige liv om hvor hjerteskærende det kan være at elske. Læs mere her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment