Backstage Vilsbøl de Arce

De to designere fra Vilsbøl de Arce, Pia og Prisca er to ualmindelige talentfulde piger, der i den grad forstå at sammensætte en kollektion, være visionære og se muligheder og kombinationer som ikke er en gentagelse af tidligere designs. Jeg er så stolt af at have haft muligheden for at arbjde sammen med Pia og Prisca igen.

Nyd hele den superfede stemning backstage i Forum/Gallery og senere i showteltet. Den franske make-up artist, Carole Colombani havde på forhånd instrueret Mac teamet styret af Lulu Rihana i looket og Redken stod for at lave stramme hestehaler og sno turbans. Samuel Drira var manden bag det overordnede look….vi var mange der nød hvert et sekund backstage.

Senere vil jeg vise dig frontstage…..glæd dig!

1 kommentar »

  1. Linda

    1. september 2010 — 07:55

    Okay – det show gad jeg virkelig godt at have været med til! Er overhovedet ikke misundelig:=)

Leave a comment