Tv fodbold på Nordkysten

Vi er mange venner der har en lille knaldhytte på Nordspidsen af Sjælland og ingen af dem jeg kender har Tv, så når mesterskabet melder sig er der en del der får tv abstinenser. Men den klarede vi på Tisvildeleje Caféen og her er en forsmag på første gang jeg var der til TV -dinner. (Ønhh, tror at jeg var den eneste den aften der savlede lige rigeligt over Camerouns meget klædelige, meget stramme reggeafarvede spille dragter) Se danskere, det kunne vi lære noget af.

Jeg var der også med venner igår, det var umuligt at få bord foran skærmen. Mindst 100 mennesker var linet op til finalen, men heldigvis er jeg så langsynet at vi så den fra udendørs restaurent gennem vinduet og med solnedgang bag os…. meget bedre kunne det ikke gøres.

Se iøvrigt mere om den skønneste restaurent i Tisvilde her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment