Gravid skydning

Jeg har i rigtig mange år skudt fotooptagelser til GRAVID, som er et magasin på Egmont. Redaktionen er lille og overskuelig med de skønneste mennesker. Jeg har kendt hele bundet fordi jeg har lavet mode hver eneste måned til Vi Forældre igennem ca. 12 år. og det er samme redaktion. Når vi laver Gravid er det ofte “gamle” fotomodeller som bliver tykke på maven og de fleste af dem er gået ud af branchen, så det er så vidunderligt med et gensyn. Her er det Ann Randrup, som jeg har kendt i næsten 20 år, siden hun kom over som model fra Fyn. Jeg husker engang hvor vi var på foto rejse for Alt for Damerne til Madeira, hvor vi skulle tage billeder på et bjerg og Ann bare smed tøjet og klædte om i vejsiden, det havde de ikke lige set før på øen, så der var sku flere der var meget tæt på at køre af hårnålesvingene og ud over kanten. Og når jeg tænker på at det er 17 år siden, går jeg helt i stå….selvom jeg er rimelig tidsblind, husker jeg det for jeg var mega højgravid med min ældste søn.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment