Roskilde rocker

Jeg har haft de fedeste oplevelser, udi mere end musik, på Roskilde festivalen. Så jeg gav min søn en billet med telt og camping plads sidste år i konfirmationsgave. Han er en meget social sjæl og glædede sig vildt til at connecte med fremmede så vel som elever fra de forskellige skoler han har gået på. Jeg synes at kunne huske at han havde været meget sparsomt i sit lille orange telt, men vidst hellere ville crache sammen med vennerne fra Bernadotte skolen over i den “rigtige” lejr. Den lejr der ligger tættest på scenen og som folk har væltet hegn for at komme ind på. Så vær sikker på at han står klar med at slå telt op allerede på åbningsdagen og 4 dage før der faktisk kommer noget ud af højtalerne, for at slå rødder i det fede område. Jeg afleverede og hentede ham sidste sommer og her får du et kig på før og efter balladen. Iøvrigt havde vi et par meget beskidte, trætte og super søde blaffere med hjem til København og det kommer der jo altid gode samtaler ud af.

Jeg selv skal da  lige et smut derned i år, hvor weekenden er uden børn. Man bliver jo afhængig, om ikke af musikken så af stemningen, lige et sted for en tøset gøjler med hang til gummistøvler. Ses vi i reggae teltet?

Gå til Roskilde site her:

3 Comments »

 1. Henriette Weber

  8. juni 2010 — 06:57

  vi ses dernede =)

 2. Charline Skovgaard

  8. juni 2010 — 08:44

  Åhh, Henriette, det vil jeg glæde mig til.

 3. Henriette Weber

  8. juni 2010 — 20:47

  vi må lige udveksle telefon nr før =) det bliver cool =)

Leave a comment