Salt body scrup 100% pure essential oils

De to piger, Julie og Mette som startede Karmameju, har jeg kendt fra dengang de var store succesrige fotomodeller, begge med en international karriere. Da de begyndte at trappe modelarbejde ned, gik de sammen om at lave costumized vintagetøj og det udviklede sig til en seriøst fortagende, der i dag byder på mange superfede livsstil produkter. Der er stort set ikke noget fra deres kollektion jeg ikke ejer eller vil eje.

Jeg har før i tiden stylet deres kampagner og billederne er tidsløse og holder stilen, den dag idag. Det nyeste fra Karmameju er body produkter og jeg kan ikke få nok af deres body scrup, som jeg bruger 1-2 gange ugentligt, altid før barbering. Peelingen fås i 4 forskellige dufe, jeg er ligenu mest til Spearmint/grapefruit/patchouli. Det er selvklart at den er parabene og parfumefri….. Se mere her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment