Klipning efter vægt

Igår hjalp min skønne ven Jens med at hente fliser i Silvan i Valby, vi læssede bilen og ville derpå til eletronisk samba i Fælledparken. Vi skulle mødes med et par stykker men helt casaul..så tiden var vores. På vej af Nordre Fasanvej holdte vi for rødt og 3 gutter hang i en døråbning. Jens fik spurgt om de lige kunne ordne en klipning for 70 kr.. Kanon, vi smed bilen om hjørnet og Jens blev sat i stolen. Jeg havde håbet at de kunne levere den seriøst smertefulde treat, som de gør i arabiske lande med tråd triming af skægget på det øverste af kinderne, brænding af næse og øre-hår og hele cirkusset. Gutterne her var fra Libanon og frisøren talte ikke dansk, men den anden oversatte og den yngste på 15 kiggede bare på. Vi havde mega grineren over at de efter klipningen skulle give Jens den helt store tur, men desværre fortrak han ikke en mine da han fik flået hårene af med tråd, hvor folk normalt hyler og skriger…hmm, så gik de over til voks, og med liv og sjæl, så alle på..stadig fortrak Jens ikke en mine. Nu er han nu ny og fin og faktisk ser han 10 år yngre ud, og hvem gider ikke det ? Det var den hyggeliste halve time på Nørrebro jeg længe har haft..og de anbefalede en Libanesisk restaurent på Frederikssundsvej…den fortæller jeg om en anden gang, når Jens skal klippes på ny.

Frisør, Nordre Fasanvej 250, 2400 Kbh. NV. “Klip efter vægt”

3 Comments »

 1. […] Charlis Blog Tags: frisør, libanon, nordre fasanvejDebat, Distrikt 10, Nyheder, Ydre Nørrebro […]

 2. 2200N

  23. marts 2011 — 17:52

  Kilo-frisør er sat til salg.
  En lille opfølgning på Charlis historie kan findes her: http://2200n.dk/?p=1450

  mvh
  Thorsten

 3. Charline Skovgaard

  2. april 2011 — 15:59

  Så for søren, nu kan det være en saga blot at klippe i kilopris 😉

Leave a comment