Den ondeste burger

Igår havde jeg en dag, som var meget dagen derpå. Havde været til den skønneste fest hos min veninde natten før, sovet for lidt (igen), drukket for meget, grinet endnu mere osv. Jeg havde et par arbejdes ærinder og skulle så mødes med min ven, Jens….og vi er efterhånden kun sammen når vi begge er skudt i sænk af nogle gedigene nattefester.

Vi havde rigtig meget at tale om, som altid og cruisede i bilen hvor man snakker så godt. Vi tog et pit-stop efter noget morgenmad på Charlottenlund Fort “Den lille butik”, jeg kender indehaveren og der er så hyggeligt. Derpå kørte vi nordpå til Louisiana, da vi endelig holdte på p-pladsen, gad ingen af os at gå ind. (vi har begge lige været der inden for de sidste par uger). Vi skulle lige have de sidste ting på plads….og kørte mere nord til Kronborg i Helsingør.

Efter lang gå tur var det tid til “Den ondeste burger” som Jens beskrev det, vi spurgte de lokale og fandt frem til Madonna ved Gefioncenteret. Og jeg lover dig for at vi fik, det ultimative måltid, dagen derpå. Godt med fedt, salt og cola. Vi indtog den hjemmelavede burger imens vi læste B.T. og Ekstra Bladet, hørte ærgerlig radio og bare nød at svine os til. Som min gamle ven, Heine altid sagde så skal-: en rigtig burger løbe ned af albuerne”.

5 Comments »

 1. Henriette Weber

  15. maj 2010 — 08:50

  ej så har du jo været i mit gamle hood! – Madonna burger er verdenskendt i Helsingør – havde flere af mine veninder der arbejdede der da jeg boede der .. nice=)

 2. Charline Skovgaard

  15. maj 2010 — 10:56

  Hey Henriette
  Hvor er det sjovt…og som der står på deres askebægere, “Madonna piger er de rigtige piger”!!
  Det grinede vi meget af….fed autentisk oplevelse.
  Knuser…det er ikke sidste gang jeg snupper en hang-over hos Madonna 🙂

 3. Henriette Weber

  17. maj 2010 — 15:56

  he – fantastisk =)

 4. Anne Lotte

  22. maj 2010 — 21:55

  Juhuu, det er mit gamle stamsted du er droppet forbi. Har boet på kollegie fem minutter væk, og i lange perioder nærmest ikke levet af andet end Madonna burgere.
  De er fantastiske, dejligt at du også synes det 🙂
  Mange hilsener
  Anne Lotte

 5. Charline Skovgaard

  23. maj 2010 — 15:15

  Smask smask Anne Lotte…ja, for søren, de burgere smager af mere….må snart derop af igen!

Leave a comment