Sex and the city i Rom

Jeg er i Rom og besøger min barndomsveninde Susanne, hun er hernede blevet rigtig tæt med Kathrine, som også har besøg af hendes barndomveninde Annette. Vi aftalte at mødes til frokost på den lokale Mokarabia og snakken gik lystigt meget hurtigt, det ligesom bare svingede. Allerede inden for 5 min. var vi enige om hvem der var Samantha, Carrie, Charlotte og Miranda. Og det blev snakken jo ikke kedeligere af…..mænd, ekskærster, fremtidige erobninger, allerede kørende romancer og bla bla….og fnis. Vi havde dårlig tid til at hente mad fra den ellers fantastisk buffet, for vi skulle jo ikke gå glip af noget…hverken snakken eller de lækre pomade mænd der passerede forbi.

Restaurent, bar  og café Mokarabia ved Piazza Fiume, er et gedigent romersk sted, hvor ingen turister finder vej til. Her er altid et flow af mennesker fra tidligt til sent. Torsdag aften spiller de jazz og fredag er heller ikke kedelig. Susanne og jeg fik nogle sjusser her i Fredags og mødte en masse spændende italienere, som vi tog videre med….bl.a. til Burlesque clubben, Micca´s Club (se indlæg fra tidligere)..

3 Comments »

 1. Stine

  22. april 2010 — 11:03

  Åh hvor ser det skønt ud – jeg må snart afsted. Men jakken, Charli – jakken! Hvor er den dog fra… den er dog for skøn!

 2. Charline Skovgaard

  22. april 2010 — 15:13

  Hej Stine
  Tak for din søde besked….jakken er min ubetingede ynglings lavet af min skønne veninde, som har firmaet Stories by Rikkemai….Den er lavet af thailandske vintage stoffer…og den er nogle år gammel….måske du kan være heldig at finde én i en vintagebutik eller Trendsales…dog er alle forskellige, så du kan ikke finde én præcis magen til min…Jeg spørger lige Rikkemai om hun ved mere…så skal jeg nok vende tilbage…Knuser Charli

 3. Stine

  23. april 2010 — 07:58

  Du er en stjerne!! Jeg går på jagt!
  krams Stine

Leave a comment