Den originale gelato

Idag havde jeg fornøjelse af at møde et vaskeægte Gelateria… et set udefra uanseelige sted, meget diskret. Men da jeg havde smagt på isen, sang englene på min tungebånd og hvis jeg kunne vælge vil jeg aldrig spise andet is. Og det sagt af en virkelig seriøs is elsker/spiser. Hvis du nogensinde får muligheden for at komme i nærheden af et I Caruso, må du love mig ikke at gå forbi.

Lige som jeg ankom var Nicoletta blevet færdig med at slå 300 æg ud. Hun laver alt fra bunden af de bedste råvarer. Hasselnødder fra Piemonte, Pistacie fra Sicilien og 100 % ren chokolade fra Belgien. Alle andre råvarer er fra lokalområdet. Nicoletta laver hver morgen en grund is, af fløde, sukker og mælk til de hvide is, som vanilje f.eks. Til resten bruger hun også æggeblommer i grund isen. De laver frisk is hver time og de holder den fantastisk smag i de lys og lufttætte rustfrie stålbeholdere. Se hjemmesiden her:

3 Comments »

 1. Marina

  19. april 2010 — 08:34

  ÅÅÅÅÅ. Dét er da hele rejsen værd.

 2. Det Lille Spørgsmål

  20. april 2010 — 08:53

  Kære Charli,

  Er simpelthen så vild med din blog og det æstetiske udtryk. det er så lækkert og jeg bliver rolig og inspireret helt nedi maven, når jeg besøger dine fine sider. Er særligt vild med dine billedserier og opsætning af dem, det vil jeg også lære.

  Hvordan gør du og hvor har du fået dit fantastiske øje for motiver henne?

  Og ja, blev nødt til at skrive alt det her, når nu du samtidig skrev om italiensk is. Din blog er et fantastisk sanse-univers, hvor alle sanser tilfredsstilles. TAK.

  Kh
  Lykke

 3. Charline Skovgaard

  20. april 2010 — 09:47

  Hej Lykke
  Hvor er jeg bare glad for at du deler din glæde. Det er jo netop derfor at jeg deler mine fotos for at det kan glæde én som dig. Tak Tak, du er sød.
  Jeg er strandet i Rom….og der er jo ikke andet for end at komme ud og skyde flere fotos. Stort knus

Leave a comment