Forelsket i en latino (klik på fotos)

Jeg er forelsket, fortryllet og helt på den anden ende. Ja, du har gættet det….i en italiener..jeg er jo i Rom. Han er lille (de er jo ikke så høje hernede), han er smuk med store brune øjne og lange betagende øjenvipper. Han er sjov og fjollet, det elsker jeg…også meget mand til tider, skaber sig som en vaskeægte latino på åben gade, laver skabagtige scener…samtidig med at han hele tiden har hånden under min kjole og piller mig bagi, hmmm!!! Han har besøgt mig i Danmark både hjemme og  i sommerhuset, sidst fik vi hotdogs (dansk specialitet) det var han vild med. Han begår sig som en verdens mand i alle kredse, fortryller folk med sit nærvær, hader shopping og helst spille 31 til hver en tid.

Jeg er ikke til at styre og bliver genert hver gang jeg tager mit kamera frem, men idag skal det lykkedes at tage nogle billeder af ham…du ser ham imorgen…:-) <3

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment