Lyd orgasme

Forum satte i fredag rammen om en helt fantastisk lyd oplevelse for min veninde, Mika Heilmann og jeg. Jeg har lyttet til Andrea Bocelli igennem de sidste ca. 12 år…. mest i ipod, fordi resten af familien ikke havde samme interesse. Jeg bliver henstillet til et helt andet univers, når jeg lytter til Andreas stemme. Jeg har ikke særlig mange venner som deler samme lyst, så tilsidst efter at have spurgt gud og hver mand, om de ville med til koncert, lagde jeg det ud til mine venner på facebook..og jubiii, Mika var på. Vi kender hinanden fra vores døtres klasse. Vi købte billetterne dagen før og fik vist de sidste 2 tilbage, på venstre side balkon. Publikum var yderst civiliserede og Mr. Bocelli gik på præcis kl. 19. Alle publikumer  rejste sig da han sang duet med Heather Headley, som har rødder i gospel, det var så fuldstændig fantastisk at alle hårene stod på kroppen og tårene trillede ned. Det må siges at være en noget anden oplevelse end sidst jeg var til koncert i Forum, men det var nu også med D.A.D….:)

Hvis du har bare en lille lyst til klassisk eller opera lyd i dine øre, må du ikke en anden gang lade såden en helt igennem fantastisk enestående oplevelse gå forbi din næse…..Mika og jeg er i hvert fald hooked! Verona here we come…!!!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment