Bøger med posten

Jeg tænder på bøger, tænker på bøger, drømmer om bøger og ønsker stadig flere bøger. Falder i svime over bogshoppen på Louisiana, Tacshen´s nye miniature butik på Østergade eller Thiemers Magasin på Vesterbro…..er ikke til at drive ud. Har hverken råd eller plads til flere bøger…..men nu skete det igen.

Kom lige til at tjekke fotos fra én af mine ynglingsfotografer Todd Selby på nettet og brev revet med…blev selvfølgelig nødt –NØDT til at have hans nye billedebog og da jeg kom videre til betalingen (som gik igennem Amazon.com) kom jeg til at bestille et par tillægsbøger, som jeg under ingen omstændigheder kunne leve uden.

Det var en drøm at hente dem på posthuset og indkøbe kaffebønner og muffins i nærheden og så bare hjem og inhalere…

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment