Bjergtop i Tyrkiet

For knap  2 år siden var min mand og jeg flyttet fra hinanden, vi lod ungerne og dyrene være i huset og så flyttede han og jeg ud skiftevis en uge af gangen. Eftersom jeg aldrig før havde været væk fra mine unger i mere end en til to overnatninger, siger det sig selv at det var som om noget døde inderst inde. Det kan ikke beskrives hvor amputeret jeg følte mig….jeg prøvede på alle mulige måder at se de positive sider af sagen…… rimelig umuligt. Men en ting jeg længe havde drømt om var at komme afsted på yoga ferie for mig selv. Jeg vil senere vise dig de skønneste billeder af Angels Gardens i Tyrkiet, her bare en lille teaser.

1 kommentar »

  1. Heidi

    4. april 2010 — 20:00

    Jeg har det på akkurat samme måde! Jeg dør en lille smule indvendigt, hver gang min datter skal være væk mere end en dag… Men samtidig længes jeg efter en ferie, hvor jeg kan gøre noget af det jeg ikke kan med hende. Dejligt at vide, at det ikke bare er mig der er totalt besat af min datter.
    Fin blog! God påske til dig!

Leave a comment