Farveafstemte bøger i reolen

Hvad er det egentlig jeg får ud af at stille mine bøger kunstfærdigt op, i størrelser og farver….?

Jooo, jeg er ikke bare nyder synet, jeg er på TOPPEN over det, stolt af dette lillebitte project som giver mine trænede æstetiske øjne ro. Faktisk har jeg sat mine bøger i farve orden allerede da jeg var teenager, ikke i alfabetisk orden, forståes…jeg er jo ikke overhovedet et ord/tal menneske……men farver og former tænder mig…og det ser bare meget bedre ud, når det står i størrelser og farve snorlige linier. Altså dengang anede jeg ikke at der var noget der hed “Feng Shui” ikke at jeg nu praktiserer det mere end jeg altid har gjort…meen der er nu noget om snakken. Det siges jo at du kan indrette dig med feng shui, som det liv du drømmer om. Jeg vil gerne have noget rart, roligt og lækkert at se på…da uorden og kaos generer min inspiration og dermed flow for gode idéer og tanker.

Jeg synes at du skal prøve det…….hvis du ikke allerede har været der!

Nb: Selvom du er et “alfabetisk litterært bogmenneske” er jeg sikker på at du ikke farer vild mellem alle bøgerne, jeg vil “næsten” vædde på at du husker bogens størrelse og farveryg.

5 Comments »

 1. Marie

  6. april 2010 — 22:23

  … eller hvis DU ikke allerede har været på besøg og stillet bøgerne i farveorden ;o)

 2. Charline Skovgaard

  7. april 2010 — 17:59

  ja ja, da…det er såden noget hjemme service jeg kører med i min fritid, ha ha.
  Havde mega grineren over det med Charlotte idag….!
  Tror du iøvrigt at det er ok, at lægge en lille histore og backstage fotos på bloggen fra Plasier kampagnen ?
  Knuser….glæder mig til vi ses igen.
  Charli

 3. sisse chytræus

  16. april 2010 — 07:19

  …Hej Charli…
  -endelig er der en der har samme last med bøgerne…dejligt! men, hvad gør man med de brune bøger??? Jeg vil påstå de skal i kælderen…

  Hvor er det et dejligt “værksted” du har her på din blog…jeg vil følge med og lade mig inspirere…det hele ser så godt ud!
  venlige forårshilsner fra Sisse
  (-Karinas lokale strikkenørd!!!)

 4. Charline Skovgaard

  16. april 2010 — 08:34

  Hej Sisse
  Tak for din kommentarer…jeg kan næsten fornemme at du har været i bund på bloggen…dejligt..hvis du bliver inspireret, så er min mission fuldført 🙂
  Vi ses måske en dag i Jernbane gade……Knuser

 5. Jetta Woule

  5. juli 2010 — 09:11

  …still dont see where Ghandi goes, hold kæft jeg har meget at lære…!

Leave a comment