Min første gang hos kinesiolog

“Jeg har været hos en del alternative behandlere og vil til enhver tid søge et alternativ til den traditionelle læge, da lægen oftest symptombehandler og ikke ser mig som et helt menneske, der bærer rundt på traumer, spændinger, stress osv. Jeg har igennem ca. to måneder ikke kunne sove og lægen ville naturligvis give mig sovepiller. Det er sådan set også fint nok, men jeg vil hellere kigge på HVORFOR jeg ikke kunne sove. Jeg havde ikke de store forventninger til behandlingen med var sikker på at alt andet lige ville jeg få lidt større forståelse for mit ve og vel og måske blive mit søvnproblem kvit.

Jeg fik en tid hos Christina Hautop ved Sund & God og blev spurgt om det del ting, vedr. Søvn, kost, arbejde, motion osv. Christina kunne ret hurtig konstatere at jeg er stresset i mit nervesystem, kører mig selv alt for hårdt, tager ikke de fornødne pauser i hverdagen og lytter ikke til hvad mig krop mener den har brug for. ( jeg bruger hovedet?…) og derfor har jeg nu problemer med nyre, overaktiv vandladning, søvn, hælspore og andre skavanker. Da jeg kom op på briksen og hun gennemgår mine organer ved at holde på medianbanerne og spørger min krop hvad den reagerer på, kan hun se at jeg har fået et chok inden for de sidste par måneder (og faktisk var det dér at søvnløsheden startede). Hun kan også fortælle en masse om hvordan jeg har levet i overhalingsbanen siden barnsben og det nu er alvorligt, hvis ikke jeg vil have flere fysiske skavanker, og nej tak, jeg har rigeligt.

Mine medbragtes vitaminpiller blev testet og de fleste var gode for mig, men jeg skulle tilføre cellesalte, zink og noget blomster medicin. Christina skrev alt ned og jeg gik derefter ind i den tilstødende urtebutik og fik div. piller og dråber med hjem.

Jeg følte mig SÅ forstået og taget alvorligt. Hun ramte spot-on på mine stress-symptomer uden at jeg havde fortalt noget om det og jeg gik der fra med en ny følelse af at hun havde ramt og taget hånd om mine ømme punkter og jeg dermed kunne slippe for de læge ordinerede sovepiller. Efter få dage kunne jeg mærke en ro og sov godt og trygt om natten.

Jeg skal til genopfølgning om 6 uger og føler at jeg har fundet et rigtigt alternativ til lægen og fået de mineraler og vitaminer min krop hungrede efter og ikke dem jeg selv ville have valgt nede i Matas. Så mine fiskeolier og d vitaminer er lige kommet bagerst i skabet, men som Christina siger, måske er det dem min krop behøver, når der er kommet balance i alle de andre “udsultede” steder. Jeg glæder mig allerede til om 6 uger….. Bare efter en uge har jeg meget mere energi, så hvordan mon ikke mit liv ser ud om 6 uger!”

Vi tilbyder 50% på en session hos Christina Hautop der ejer Sund og God, få testet hvordan din krop har det, få boostet dit immumsystem, tid til at rense ud, og meget mere! Læs mere og køb en session til KUN 325 kr. lige her på Wellnessdeal.dk (tilbuddet gælder 7.-9. december 2012)

1 kommentar »

  1. Stella Dea

    26. december 2012 — 11:57

    Også jeg har været til Kinesiolog. Nu to gange og allerede efter første gang, var en masse ting blevet bedre. Der er også ting som bliver værre for en tid, fordi der bliver renset ud og justeret. Det føles bare SÅ rigtigt og SÅ godt. Jeg bruger Marianne Murholt i Lyngby. Også en dame som kan sit kram. Held og lykke for dig.

Leave a comment