Jasmin løber i stilletter

Jeg har igennem årene lavet mange fotooptagelse med Tina Kissow, som var den smukkeste mulatpige vi havde på det danske market dengang i 90érne. Så da jeg blev hyret til at stå for kreativ ledelse af Jasmin Kissows musikvideo, regnede jeg med at hun lå i samme boldgade… men hold nu kæft en gazelle. Jasmin er latterlig pæn, overalt, på hver en centimeter…trust me, jeg har tjekket. Hun er til og med begavet og skide sød. Så det skulle ikke blive så vanvittig svært at style hende op og gøre hende lækker. Jeg talte med instriktøren Christophe Dolcerocca om looket. Jeg synes helt klart at eftersom der skulle være et hvidt engle univers og et sort lidt dystert djævle univers skulle Jasmin stå i nudecolor fra top til tå. Jeg fik Larsemil fra Need a Bang (ja, det ER ham der laver både Aura og Medinas DMA kjoler) til at indfarve tyl natten over og han gik straks igang med at kreere en haute couture kjole helt i tråd med det dramatiske look, vi gerne ville have frem og samtidig så ægte hudfarvede lidt next skin agtige udtryk, fordi hun med sine fantastiske træk kan bære det. Se videoen “Løber i stilletter” og bedøm selv Jasmin for ikke at tale om de 4 forholdsvise nye modeller, de udspiller alle er virkelig fin rolle. Igen var mit team helt fantastiske.

1 kommentar »

  1. Stella Dea

    16. november 2012 — 14:50

    ja føj da for en veldrejet pige. God stemme og fin vidio. At Hun så også er til at tale fornuftigt med og samtidig er sød, så må der være noget ved at arbejde med materialet, som du har gjort så flot her.

Leave a comment