14 # Øjenkontakt under pujaen

Det var en helt enestående oplevelse at være med til puja (fællesbøn) på plejehjemmet i Dharamsala. 140 ældre bor på hjemmet, men nogle tager vandringen på Dalai Lamas meditationsti og videre et godt stykke ned af bjerget for at komme til dette vidunderlige samlingspunkt, hver morgen. Jampaling plejehjemmet ligger lige under Dalai Lamas recidens og drives af det tibetanske indenrigsministerium, som har svært ved at skaffe midler til den daglige drift. Tibet charity støtter hjemmet og du kan ligesom mig, ønske dig (i julegave) et sponsorat til en kær gammel tibetaner, og samtidtig være med til at støtte hele hjemmet. Jeg tog billeder af dem allesammen alt imens de messer og drejer lystigt på bedemøllen for at det ikke skal gå i stå. Bemærk thankaérne på væggen bagved.

ps: Jeg har mange fotos af denne mand, som lige meget hvor jeg kravlede hen, holdte øjenkontakten. Dragende ikke ?

1 kommentar »

  1. Sara andersen

    31. december 2011 — 15:12

    Ja, det har en kæmpe forskel på folks indtryk af en.. Øjnkontakten kan rede eller smadre alt.. Ham her scorecoachen har skrevet http://adambraff.dk/Index.aspx om noget lidnden .. Bare ved at score piger kan man komme langt med det..

Leave a comment