1# My necklace blessed by H.H. Dalai Lama

På kraftig opfordring vil jeg de næste 24 dage give dig en bid af min tur til Nepal og Nord Indien….følg med og åben en blog låge hver dag indtil jul.

Så længe jeg kan huske har jeg ønsket mig at komme til Himalaya. Tibet, Nepal, Bhutan, Laos, Cambodia og Indien er bare et lille udpluk at de lande jeg ville elske at besøge og helst opholde mig der i længere tid og meget gerne så langt væk fra turisme som muligt. For 2 år siden rejse jeg med rygsæk igennem Kerala i Syd Indien og boede hos folk privat, på en øde ø og oplevede de vildeste eventyr. Grace Tours er mega eksperter på det område, så har du lyst men er lidt usikker, så regn med at de skaber en rejse lige efter dit hoved. Denne gang har jeg fået chanchen for at rejse med en vaske ægte tibetansk lama, Rinpoche Lakha Lama og jeg glæder mig så jeg nogengange ikke fatter det. Jeg har mødt Lakha et par gange og også hans helt vidunderlige kone, Pia (som agerer rejseleder), og er dybt taknemmelig over at have fået muligheden for at rejse med dem. Et par uger før afrejse modtager jeg en pakke hvori der ligger en halskæde af 3 carneol stene hvorpå den miderste har et sandslebet tibetansk buddistisk mønster, og carneol skulle give bæreren styrke på rejsen. Da jeg læser at halskæden er velsignet af Hans Hellighed Dalai Lama, kan jeg næsten ikke få luft. (Ved godt at jeg er på niveau med min 12 årige datter, hvis hun modtog noget Justin Bieber har rørt ved). Men jeg er også henrykt som en topgearet 12 årig. Ovenikøbet fik jeg en  tibetansk taske/pung til pas bl.a. Og tænk at mit navn står på……allerede før vi er kommet afsted føler jeg mig så begavet, ydmyg, jublende, henrykt, spændt og fuldstændig på toppen over hvad der er i vente.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment