Smør dig i Himalaya produkter

Jeg har lige været i Himalaya…både i Nepal og Indien og har oplevet så meget at jeg er ved at springe over..Jeg vil give dig en historie hver dag som julekalender i 24 dage i December, dog synes jeg lige at du skal vide at Himalaya findes i Danmark, på tube 🙂 Jeg kiggede langt efter disse helt ubeskrivelige lækre produkter derude, men kunne altså kun finde den originale Himalaya linie, som desværre ikke er økologisk med stadig lækker. De fortalte at ingen indere har råd til denne lidt dyrere linie. Så mangler du økologisk certificeret bæredygtig luksus til din mor, veninde, mandlegave, værtindegave el. lign. Så finder du det hos Care Trade…jeg har allerede shoppet, ups…der smuttede overraskelsen…undskyld mor, søster og skønne veninder:-)

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment