Lanvin i København

Chanel butikken i København er lukket og istedet har vi fået LANVIN. Birger Christensen har forhandlet igennem 4 år og kan nu med stolthed slå de dørene op for ballerina elskere. Lanvin  har 37 butikker i verden hvor chefdesigner Alber Elbaz viser sin kunnen, for den enkle drapering, det overdådige på en underspillet måde, altså hvis man ser bort fra de meget store og specielle smykker, som er et af hans varetegn. Der var åbning i fredag i baggården bag butikken på Østergade og 5 modeller stod til skue imens de nye up-comin Blackout Babies spillede op. Check også Lanvins video her..asynkrone topmodeller, I love it !

2 Comments »

 1. yurtdisi dil egitimi

  27. september 2011 — 22:26

  Er der nogen oplysninger om dette emne på andre sprog

 2. Charline Skovgaard

  28. september 2011 — 00:03

  Hej
  Jeg ved ikke helt om jeg forstår spørgsmålet 🙂 Men der findes 18 små flag i højde side, som kan translate til 18 forskellige sprog…er det mon svar nok ?
  Knus Charli

Leave a comment